Головна Новини Суспільство Війна з Росією В російському дитячому садку "вшанували" рашистів, загиблих в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В російському дитячому садку "вшанували" рашистів, загиблих в Україні

Зомбують найменших

3 квітня 2023, 11:31
Поділіться публікацією:

В Бурятії в дитячому садку "Одуванчик" зробили куточок пам'яті військовим, які загинули в Україні. Для цього у селі Зирянськ відкрили "Зал бойової слави" з фотографіями військовослужбовців Антоном Колмаковим та Владиславом Вишняковим. Про ці "ноухау" у зомбуванні підростаючого російського населення повідомляють "Коментарі" з посиланням на росЗМІ.

В російському дитячому садку "вшанували" рашистів, загиблих в Україні

Російська пропаганда взялась за найменших

На відео, яке публікують росЗМІ, можна бачити, як в дитячому садочку, за участю батьків, які спостерігають за дійством з зали, діти марширують до зали під  під пісню Олега Газманова "Россия, вперед". В руках вони тримають російські державні прапорці. Згодом, вихователі вже під траурну щемливу музику знімають полотно, накинуте на стенд. На останньому зображені фото загиблих. Після цього глядачі підходять до стенду, покладаючи до нього квіти, хрестяться, дехто — здійснює буддистське привітання, складаючи долоні разом. Деякі з глядачів у військовій формі, стають на одне коліно.

Тим часом, Кремль відбирає паспорти у високопосадовців, щоб запобігти поїздкам за кордон, оскільки параноя з приводу дезертирства поширюється за режимом Володимира Путіна. У Мелітополі підірвали зрадника.

А відомий ведучий отримав повістку та зізнався, чи піде на фронт.

"Перший пункт — відвідини військкомату. Наприклад, я востаннє був у військкоматі 6 березня цього року. Всі документи в порядку. Те, що я повернуся, ітак зрозуміло — в мене тут діти, родина, улюблена робота, - каже  Мірошниченко, який працюватиме кореспондентом на "Євробаченні"  в Ліверпулі. - Якби я дуже хотів, я б вже давним-давно був за кордоном. Але я люблю Україну і ніколи навіть не думав про те, що в найскладніші часи буду за кордоном. Звісно, ні. Але, якщо це культурно-дипломатична робота, то її теж має хтось виконувати. Я виконаю свою місію і повернусь. 13 травня фінал, 14 травня у Варшаві, 15 — в Україні. Все зрозуміло. А 17 в мене ефір, то я мушу бути вже в Києві". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини