Головна Новини Суспільство Війна з Росією В російській армії почалися сутички: дійшло навіть до перестрілок
commentss НОВИНИ Всі новини

В російській армії почалися сутички: дійшло навіть до перестрілок

Загарбників РФ деморалізують успіхи Збройних сил України

2 серпня 2022, 23:10 comments1218
Поділіться публікацією:

Міжетнічні  сутички  зараз все більше мають місце  серед представників різних родів   військовослужбовців  Росії.  Головна  причина -  це тепер зміцнені позиції  військових українських ЗСУ.

В російській армії почалися сутички: дійшло навіть до перестрілок

В російській армії почалися сутички (фото з відкритих джерел)

Про  це говорять перехоплені  діалоги  загарбників, які  оприлюднили представники   СБУ.

Зокрема,  під час такої  розмови  загарбник комусь  говорить, як  нетверезий тувинець, що представляв 55-ту бригаду,  почав стріляти  по керівнику   батальйону розвідників. "Ціль"  за цей проступок відправила   на місце дислокації  згадуваної військової частини  "БТР з особовим складом, щоб поставити на місце цього тувинця".

Він  додав, що БТР почав стріляти по  військовим  55-ої бригади,  після завершення конфлікту  три  солдати були  поранені. Разом з тим, інших   представників батальйону  примусили стати на коліна та  так само примусово принести  вибачення. Інакше  були погрози  вбивством.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти захоплюються ЗСУ і називають їх найкращою армією у світі. Служба безпеки України перехопила чергову телефонну розмову окупанта зі своїми родичами. Окупанти визнають силу української армії та захоплюються її безстрашністю. Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яка перехопила СБУ. На заперечення жінки, яка надивилася пропаганди, просто запитує: "Ти втрати взагалі бачила які?.. Вам правду не говорять... вам розповідають казки".

Також "Коментарі" писали про те, що українські льотчики так уміло бомблять окупантів, що ті навіть не встигають їх засіктиУкраїнські пілоти так уміло бомблять окупантів, що навіть не встигають засікнути їх на своїх радарах. Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників із-під Херсона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/4747
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини