Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Росії заявляють, що хочуть ще дві області України
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії заявляють, що хочуть ще дві області України

Окупанти хочуть провести "референдум" і говорять, що прийшли в Україну захищати людей від фейкових "націоналістів"

19 липня 2022, 08:30 comments5554
Поділіться публікацією:

В РФ продовжують говорити про те, що їм українська армія не завадить провести так званий "референдум" щодо приєднання Херсонської та Запорізької областей до території країни-агресора. Такі марення росіяни підкріплюють пропагандистськими брехливими новинами про те, що нібито місцеві жителі самі виступають за те, щоб жити разом з Росією. Як інформує видання "Коментарі", про це заявив перший заступник голови комітету Держдуми РФ зі зв'язків зі співвітчизниками Віктор Водолацький.

В Росії заявляють, що хочуть ще дві області України

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Російський посадовець висловив абсурдне твердження проте, що, виявляється, референдум про приєднання до Росії це не забаганка Кремля – влаштувати чергову анексію, а бажання місцевих жителів визначитися щодо свого майбутнього. Певно натякаючи на постійну військову загрозу з боку країни-агресора Водолацький заявив, що "нормальне, стабільне та комфортне" життя людям може бути гарантоване тільки в складі РФ. Такий собі вибір без вибору, який Росія намагається видати за "демократичний референдум".

Далі представник країни-агресора видав ще одну абсурдну заяву, що виявляється до приходу російської армії на південь України українці жили в страху через те, що на них тиснули якість "націоналісти". 

Піком брехливої розповіді Віктора Водолацького стала заява про нібито величезні черги за російськими паспортами в Херсонській і Запорізькій областях.

Зазначимо, раніше вже російській пропагандисти і колаборанти повідомляли про те, що Кремль має намір анексувати українські території 11 вересня, на коли й заплановано проведення чергових фейкових референдумів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — новий рекорд: окупанти зазнали величезних втрат у живій силі на півдні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини