Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Росії заявили, що дрони, які атакували РФ були запущені з Казахстану
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії заявили, що дрони, які атакували РФ були запущені з Казахстану

Російський депутат Андрій Гурульов вважає, що атака по заводах з виробництва дронів в Татарстані могла бути організована з території Казахстану.

2 квітня 2024, 16:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Депутат Держдуми Андрій Гурульов заявив, що дрони які атакували два заводи в Татарстані могли прилетіти не з території України, а з Казахстану. За його словами, регіони республік в Середній Азії майже безлюдні та не знаходяться під контролем РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

В Росії заявили, що дрони, які атакували РФ були запущені з Казахстану

Депутат Держдуми Андрій Гурульов. Фото з відкритих джерел

Андрій Гурульов вважає, що безлюдні регіони Середньої Азії могли стати місцем, куди потрапила техніка, яка здійснила атаку на заводи в Татарстані.

"Треба зрозуміти, звідки запустили. Не факт, що запустили із території України. Є у нас республіки Середньої Азії, які цілком можливі, особливо ті райони, що знаходяться на північно-західному боці. Вони майже безлюдні і не контролюються ні з повітря, ні РЛС", — сказав Гурульов.

Місто Єлабуга, де були атаковані російські підприємства знаходиться за 500 км від кордону з Казахстаном, тоді як до українського кордону відстань становить близько 1500 км.

Нагадаємо, що на території Республіки Татарстан існує особлива економічна зона "Алабуга", де росіяни розташували підприємства з виготовлення безпілотників схожих на іранські дрони-камікадзе, які Росія періодично запускає по Україні. Саме в ці підприємства було завдано ударів безпілотниками. Крім того, у Нижньокамську було атаковано нафтопереробне підприємство.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський генерал та депутат Держдуми РФ Андрій Картаполов прокоментував удари дронів по Росії. Картаполов розповів, скільки ще буде тривати для Росії така ситуація.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія звернулась за допомогою до Казахстану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини