Головна Новини Суспільство Війна з Росією Депутат Держдуми РФ відреагував на удар по заводу з виробництва дронів в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Держдуми РФ відреагував на удар по заводу з виробництва дронів в Росії

Депутат Держдуми РФ Андрій Картаполов скаржиться, що Україна атакує об'єкти на території Росії.

2 квітня 2024, 15:05 comments1093
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський генерал та депутат Держдуми РФ Андрій Картаполов прокоментував ранкові атаки дронів по "Алабазі" — російське підприємство, де виготовляються дрони-камікадзе іранської моделі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Депутат Держдуми РФ відреагував на удар по заводу з виробництва дронів в Росії

Андрій Картаполов про удари по Росії. Фото з відкритих джерел

На території Татарстану розташована особлива економічна зона "Алабуга", де виготовляють безпілотники Shahed, якими Росія постійно атакує Україну. 2 квітня об'єкти підприємства атакували українські дрони, які спричинили потужний вибух. 

На це відреагував депутат Держдуми РФ Андрій Картаполов, який розповів, коли для Росії закінчаться атаки дронів по її території.

"Коли Київ візьмемо, тоді й закінчиться беззаконня з безпілотниками, а поки будемо відбивати ці підлі терористичні витівки. Ми маємо справу з дуже підлим противником, який не воює традиційними методами, а який звик бити нишком", — стверджує Картаполов.

Російський генерал також заявив, що удар по підприємству, де виготовляються дрони для атаки по Україні, це, на його думку, не військовий об'єкт.

Експерти вказують, що удари на території Росії все частіше відбувають не по нафтосховищах, а по підприємствах з переробки нафти. Саме ці заводи мають західні технології, які Росії важче купити через санкції. Крім того, атаки по НПЗ та інших об'єктах в Росії можуть вплинути сильніше на її економіку, ніж санкції, які вже накладені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Німеччині допускають передачу Україні далекобійних ракет.

Також "Коментарі" писали, що Іран відправив до Росії великий вантаж. У ЗСУ пояснили, що там.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини