Головна Новини Суспільство Війна з Росією До Росії прибув вантаж з Ірану: в Силах оборони розповіли, що привезли росіянам
commentss НОВИНИ Всі новини

До Росії прибув вантаж з Ірану: в Силах оборони розповіли, що привезли росіянам

Іран відправив Росії вантаж, який буде використано на війні в Україні. Виявилось, що це не готова зброя, а комплектуючі деталі.

1 квітня 2024, 15:40 comments1043
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія продовжує активно співпрацювати з Іраном та отримує вантажі з технікою, яку використовує на поді бою проти України. Речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк розповіла про нещодавній вантаж з Ірану до РФ.

До Росії прибув вантаж з Ірану: в Силах оборони розповіли, що привезли росіянам

Лідери Росії та Ірану. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону Наталія Гуменюк повідомила про новий вантаж, який отримала Росія від свого союзника.

"Накопичення у ворога є. Днями ми спостерігали переліт вантажного борту з Тегерана до Москви... Комплектуючі до дронів, з яких ворог продовжує збирати готові засоби ураження вже на своїй території, в активній роботі", — сказала Гуменюк.

За словами речниці Сил оборони півдня Росія все частіше виготовляє дрони на своїй території та позначає їх специфічними символами, які використовує російська армія.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення Росії, західні країни наклали на неї санкції, які за кількістю стали рекордними та перевершили попереднього лідера — Іран. Таким чином обидві країни, які опинились в частковій міжнародній ізоляції почали активно співпрацювати, зокрема Іран надає Росії свої дрони та іншу військову техніку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник ГУР Кирило Буданов заявив, що Росія тривалий час не використовувала ракети "Калібр" та накопичила деяку їх кількість для майбутніх ударів по Україні. Аналітики проаналізували та вказали на кількість цих ракет у Росії.

Також "Коментарі" писали про хакерів, які отримали доступ до секретної інформації компаній з Ірану та дізнались ціну іранських дронів-камікадзе Shahed-136 для Росії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини