Головна Новини Суспільство Війна з Росією В родині телеведучої Алли Мазур горе: на фронті загинула близька людина
commentss НОВИНИ Всі новини

В родині телеведучої Алли Мазур горе: на фронті загинула близька людина

Війна продовжує забирати людські життя. Трагічна звістка прийшла і у родину української телеведучої Алли Мазур. На Луганщині загинув її 32-річний племінник Олександр

21 травня 2023, 14:00
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на Instagram телезірки. Боєць проходив службу  у другому батальйоні 25 бригади Збройних Сил України.

В родині телеведучої Алли Мазур горе: на фронті загинула близька людина

Олександр Сірий. Фото з відкритих джерел

"Цей хлопець, що завжди усміхався з добрим поглядом – наш Саша. Олександр Сірий. Син моєї двоюрідної сестри Гані, мій племінник. У квітні Саші виповнилося 32. А уже 16 травня його не стало. Він загинув бою під Червонопопівкою на Луганщині, захищаючи Україну", — написала Мазур. 

 До війни Олександр будував оселі та виготовляв дахи і ніколи до цього, не був пов'язаний із військовою службою. Його життя докорінно змінила війна. 

"Він пішов виручати побратимів своїх, хоча того дня уже мав уже йти на ротацію. "Але хлопцям треба помогти", – пояснював сестрі. З того бою він не повернувся. Саша не вважав себе героєм – але для нас він таким є", — зауважили телеведуча. 

За словами Алли Мазур, її племінник був хорошою людиною, готовою безкорисливо допомагати іншим та захищати їх. Сьогодні ж , як зауважила телеведуча, вона молитиметься за тих, кого забрала війна на небеса та за тих, хто продовжує цю боротьбу зі злом. 

"Молюсь, про захист наших воїнів, котрі  залишаються під вогнем. І нехай Бог покарає тих російських загарбників, хто забрав життя Олександра і тисяч його побратимів. Світла памʼять нашим захисникам! Віра у перемогу, що разом з нашими Ангелами-охоронцями – на небі і землі – не згасає, – підсумувала журналістка.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — На Луганщині загарбники продовжують вчиняти нелюдські злочини. Російські військові обстріляли Невське, на Луганщині і вбили місцеву жительку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини