Головна Новини Суспільство Війна з Росією В РФ підтвердили ліквідацію колаборанта Ковальова: що відомо про його смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ підтвердили ліквідацію колаборанта Ковальова: що відомо про його смерть

Під час нападу також загинула й співмешканка Ковальова

29 серпня 2022, 19:22
Поділіться публікацією:

29 серпня, у Слідчому комітеті РФ підтвердили, що українського зрадника-нардепа Олексія Ковальова застрелили. Він помер від вогнепального поранення, разом з ним загинула його співмешканка. Про це йдеться у Telegram-каналі Слідчого комітету Росії.

В РФ підтвердили ліквідацію колаборанта Ковальова: що відомо про його смерть

Олексій Ковальов (фото з відкритих джерел)

У повідомлені йдеться про напад, який трапився 28 серпня.

"Напад було скоєно за місцем його проживання 28 серпня 2022 року. Жертвою зловмисників також стала дівчина, яка проживала разом із загиблим", — йдеться у повідомленні.

Окрім цього, росіяни обіцяють розслідувати напад на колаборанта та вжити заходів, аби знайти причетних до цього.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, які ще санкції можуть болюче вдарити по РФ. Активно обговорюється 8 пакет санкцій ЄС проти РФ. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що туди слід було б внести, а також наскільки ефективними є вже наявні обмеження. Економічний та політичний експерт Тарас Загородній вважає, що в ідеалі потрібні додаткові обмеження проти Росії у фінансовому секторі, вторинні санкції за спробу обходу вже накладених обмежень, удари по газу та Росатому – за поведінку на Запорізькій АЕС. Але за бажання, продовжує Тарас Загородній, санкції можна накласти таким чином, щоб росіяни мали змогу постачати уран, але втратили можливість будувати атомні санкції, як вони роблять зараз у Туреччині, Угорщині, Ірані. Колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, голова Луганської військово-цивільної адміністрації (2015-2016 роки) Георгій Тука вважає, що слід щось робити з компаніями, які лише фіктивно йдуть з російського ринку.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

29 серпня 2022, 20:28

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини