Головна Новини Суспільство Війна з Росією В РФ цинічно прокоментували удар по дитячому садку в Дергачах
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ цинічно прокоментували удар по дитячому садку в Дергачах

Російські окупанти зруйнували двома "Іскандерами" початкову школу й дитсадок у Дергачах

23 липня 2024, 12:55
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Російської Федерації цинічно виправдовує ракетний удар по дитячому садку в місті Дергачі Харківської області, стверджуючи, що там знаходився "пункт дислокації інструкторів і найманців із західних країн".

В РФ цинічно прокоментували удар по дитячому садку в Дергачах

В РФ цинічно прокоментували удар по дитячому садку в Дергачах

За інформацією російського відомства, внаслідок удару було "знищено близько 50 інструкторів". Однак, за даними української влади, об'єктом атаки став дитячий садок та початкова школа.

“Кадри удару по пункту дислокації інструкторів і найманців із західних країн у Харківській області. Пункт знаходився в Дергачах. Знищено близько 50 інструкторів”, — повідомили російські окупанти. 

Міністерство оборони РФ опублікувало відео, на якому нібито зафіксовано момент удару. Однак, на кадрах неможливо ідентифікувати об'єкт, який було атаковано.

Начальник Дергачівської громади В'ячеслав Задоренко зазначив, що росіяни атакували місто двома балістичними ракетами "Іскандер-М". “Коментарі.Харків” повідомляли, що обійшлося без жертв серед дітей та персоналу, оскільки обстріл стався вночі. Наразі усі профільні служби працюють на місці, допомагаючи усувати наслідки російський обстрілів.

Читайте також на порталі “Коментарі” — На Харківському напрямку російські загарбники здійснюють штурмові дії в основному за рахунок стрілецьких батальйонів, розповів заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини