В останній момент повернула: ракета, якою РФ вдарила по Вінниці, летіла на інше місто

Одна з ракет, якою росіяни вдарили по Вінниці, могла прилетіти до Житомира.

Одна з ракет, якими російські окупанти вдарили по Вінниці, тримала курс на Житомир. Про це повідомляє видання "Коментарі", із посиланням на заяву житомирського міського голови Сергія Сухомліна на сесії Житомирської міськради.

"Бачите, до Вінниці прилетіло. Є загиблі, серед яких – діти. А те, що ми дивилися, ракета спочатку йшла на Житомир, потім повернула та пішла до Вінниці. Ну, вони зараз так із "Калібрами" роблять", - сказав Сергій. Сухомлін.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Вінниці від ракетного удару окупантів найбільше постраждало приміщення діагностичної клініки . За попередніми даними - нікому з тих людей, які в момент удару перебували в медустанові, не вдалося врятуватися і це при тому, що ракета не потрапила до приміщення, а лише у двір. Діагностична клініка розташовувалась у Вінниці в одноповерховій будівлі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – відразу після атаки на мирне місто в Росії пропагандистам надійшло завдання розповідати про те, що насправді рашисти не збиралися бити мирними громадянами. Так головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов дозволив собі навіть покуражиться з того, що трапилося, поширюючи у себе в Телеграм відео з місця трагедії і заявляючи, що таким чином росіяни вразили, нібито військову частину в Гайсині Вінницької області, що є, звичайно ж, найвідвертішою брехнею. І смерті щонайменше трьох маленьких дітей цю брехню повністю спростовують.

"Коментарі" також повідомляли – рятувальники показали страшні фото наслідків удару по Вінниці та назвали нову кількість загиблих, яка продовжує зростати.