Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ОП розкрили ключовий пункт «плану перемоги» Зеленського: без чого Україна не переможе
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП розкрили ключовий пункт «плану перемоги» Зеленського: без чого Україна не переможе

Україна хоче отримати дозвіл від США, щоб бити по території РФ американською зброєю, це і є ключовим пунктом плану перемоги

16 вересня 2024, 16:44
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Сергій Лещенко висловився щодо плану перемоги України у війні, який президент Володимир Зеленський планує представити під час свого візиту до Вашингтона. Ключовим елементом цього плану, на думку Лещенка, є дозвіл від міжнародних партнерів на завдання далекобійних ударів по території Росії. Про це він заявив в ефірі телемарафону.

В ОП розкрили ключовий пункт «плану перемоги» Зеленського: без чого Україна не переможе

Сергій Лещенко

Радник голови ОП підкреслив, що такий дозвіл, який має надати президент США Джо Байден, буде обговорюватися на Генеральній асамблеї ООН наступного тижня. Лещенко зауважив, що без цього дозволу реалізувати "план перемоги" Зеленського буде неможливо. Він також нагадав, що президент України під час конференції Ялтинської європейської стратегії дав прозорий натяк на те, що план перемоги України залежить від рішення Джо Байдена. Це, за словами Лещенка, має бути план, що відкриє перед Україною нові можливості для ведення війни.

"А нові можливості — значить бити по аеродромах, військових базах, сховищах, де зберігаються ті ракети, звідки злітають ті літаки, які потім бомбардують українську землю, знищують українські міста, вбивають українських цивільних", — додав радник.

Він також підкреслив, що поки Україна не отримає дозвіл на такі удари вглиб Росії, говорити про повну реалізацію плану перемоги Зеленського буде передчасно. Лещенко зауважив, що Вашингтон поки не дав такого дозволу, оскільки частина політиків, включно з Джо Байденом, все ще пам’ятають наслідки Карибської кризи і побоюються можливості застосування Росією ядерної зброї.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін хоче завершити війну в Україні до кінця року, при чому виключно на своїх умовах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини