Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін хоче завершити війну до кінця цього року: як цього буде домагатися
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче завершити війну до кінця цього року: як цього буде домагатися

Путін хоче змусити Україну піти на капітуляцію через посилення терору та тиск із боку країн Глобального півдня

16 вересня 2024, 15:35 comments2317
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін розглядає можливість завершення війни у 2025 році як крайній варіант, і прагне нав'язати свої умови щодо "миру" Україні вже у 2024-му. Саме тому Україна стикається з інтенсивними щодобовими атаками, а лідери третіх країн піддаються тиску з боку Москви щодо переговорів на її умовах, заявив в ефірі Freedom генерал армії України, екс-голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж.

Путін хоче завершити війну до кінця цього року: як цього буде домагатися

Володимир Путін

При цьому він відреагував на слова очільника ГУР Міноборони Кирила Буданова про те, що кремлівський диктатор Володимир Путін планує завершити війну до кінця 2025 — початку 2026 року. На думку генерала, це лише один з варіантів розвитку подій, оскільки ресурси Росії вичерпуються, і вона намагається маневрувати. Маломуж підкреслив, що для розуміння планів Москви необхідно отримувати оперативну інформацію про її військові дії.

"Путін, якщо ми вже прямо говоримо, намагається завершити [війну] вже до кінця року та на своїх умовах. Тому 2025-й він розглядає як крайній варіант продовження воєнних дій. Чому почалися масовані атаки по всій території України, щоночі — безпілотники, часто — ракети, масовані атаки в усіх напрямках… І, звичайно, найважливіше, де прихована складова, це тиск на всіх лідерів третього світу щодо переговорів на умовах Росії… Путін дуже чітко намагається створювати умови для тиску: приваблива тема — на кшталт припиниться війна, не вбиватимуть людей, але згода на умови Російської Федерації з окупованими територіями. Це його зараз крайній варіант, і він намагається це зробити до кінця року. Він думав раніше, але це не виходило”, — заявив Маломуж.

Маломуж зазначив, що найближчим часом варто очікувати посилення цих спроб, хоча Путіну не вдасться досягти своєї мети. Україна увійде у 2025 рік з новою стратегією, яка передбачатиме проведення несподіваних для ворога операцій, зокрема, зі звільнення окупованих територій. Він вважає, що Україна зможе диктувати свої умови завершення війни.

Експерт переконаний, що Україна зможе звільнити південь, Крим та інші території, що призведе до того, що падіння режиму Путіна стане реальністю.

"І Путін змушений буде домовитися вже 2025-го, а може, і наприкінці року вже на умовах суверенітету та інтересів України. І, відповідно, за підтримки вже не лише країн Заходу, але на цю форму вже пристануть і Китай, і Бразилія, і Індія, і Туреччина”, — переконаний Маломуж.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом останнього часу з’являється надто багато так званих мирних планів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини