Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ОП екстрено звернулися до мешканців окупованих територій
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП екстрено звернулися до мешканців окупованих територій

В ОП закликали мешканців окупованих територій підготуватися до деокупації

5 вересня 2022, 16:38
Поділіться публікацією:

Жителям тимчасово окупованих територій потрібно не витрачати час і вже зараз підготуватись до деокупації України. Насамперед потрібно подбати про себе та своїх рідних: облаштувати укриття, запастися водою та зарядити повербанки. Як передає видання "Коментарі", про це у себе на Twitter написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

В ОП екстрено звернулися до мешканців окупованих територій

Офіс президента. Фото: з відкритих джерел

"Просимо мешканців окупованих територій, включаючи півострів Крим, стежити за оголошеннями органів влади щодо дотримання рекомендацій під час заходів щодо деокупації. Зокрема, вже зараз облаштувати укриття, запастись достатньою кількістю води та зарядити павербанки" – написав радник голови ОП.

Варто зазначити, що з подібними твітами Михайло Подоляк звертається до українців, котрі перебувають в окупації не вперше. Він уже заявляв, що ЗСУ розпочали кампанію з деокупації українських територій та для того, щоб українські громадяни не постраждали, їм потрібно вже зараз уважно стежити за повідомленнями української влади та виконувати рекомендації. Це може врятувати не лише здоров'я, а й життя.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заступник секретаря Ради безпеки Росії, екс-президент Дмитро Медведєв вискочив із черговою гучною заявою. Він звинуватив США та їхніх союзників у спробі спровокувати розпад РФ. І попередив, що такі спроби можуть призвести до "кінця світу". Що стоїть за наскоками, що почастішали, з боку Медведєва на Захід загалом і Україну зокрема? Якою є ймовірність розпаду Росії після завершення війни в Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України прямо натякнув на звільнення Криму: коли це може статися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини