Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ООН відреагували на російську ракетну атаку по Кривому Рогу
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН відреагували на російську ракетну атаку по Кривому Рогу

Координаторка гуманітарних питань ООН звинуватила Росію в атаках по цивільних об'єктам.

13 червня 2023, 14:10 comments1171
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Координаторка гуманітарних питань ООН в Україні Деніз Браун різко засудила ранкову атаку росіян на Кривий Ріг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter OCHA Ukraine.

В ООН відреагували на російську ракетну атаку по Кривому Рогу

Зруйнований будинок внаслідок російської атаки. Фото з відкритих джерел

Деніз Браун вказала, що російська агресія вкотре принесла страждання для українського народу. За останніми повідомленнями від начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула в наслідок ранкової атаки по Кривому Рогу кількість загиблих зросла до 10 осіб.

"Міжнародне гуманітарне право чітке: цивільні особи та цивільна інфраструктура не є ціллю!" — вказує координаторка гуманітарних питань ООН в Україні Деніз Браун.

За день до російських ударів по Кривому Рогу Володимир Путін звинуватив Україну в атаках по цивільних об'єктам Росії. Президент РФ заявив, що не бачить "жодної логіки" у таких діях та вказав, що це не має жодного військового сенсу.

Попри заяви російського президента в Україні ООН зафіксувала понад 18 тис. цивільних, які загинули через російську агресію станом на травень 2023 року. Окрім того, 6 745 людини були вбиті на території, що контролюється Україною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін заявив про складний час для Російської Федерації на заходах зі святкування Дня Росії.

Також "Коментарі" писали про одного з соратників Путіна, який був знайденим мертвим у підвалі московського будинку. 58-річного депутата від партії "Єдина Росія" вбив доглядальник за будинком російського політика. Під час нападу на російського депутата постраждала і його жінка, яка знаходиться в лікарні з ножовими пораненнями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини