Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін цинічно звинуватив Україну в атаках по Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін цинічно звинуватив Україну в атаках по Росії

Володимир Путін звинувачує Україну в атаках на цивільні об'єкти в Росії.

12 червня 2023, 17:15 comments1041
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін звинуватив українські війська в атаках по цивільних та гуманітарних об'єктах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін цинічно звинуватив Україну в атаках по Росії

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час святкового заходу до державного свята в РФ Дня Росії Володимир Путін заявив, що Україна нібито вдається до ударів по житлових масивах.

"Навіщо, скажемо прямо, противник б'є по житлових кварталах? Жодної логіки. Заради чого, навіщо, у чому сенс?", — говорить російський диктатор під час церемонії вручення державних нагород "Герой праці".

Далі Путін дивується ситуації з ударами по гуманітарних об'єктах.

"Явно гуманітарні об'єкти — це дивно. І військового сенсу немає жодного, він нульовий", — сказав президент Росії.

Нагадаймо, що станом на травень 2023 року ООН зафіксувала понад 18 тис. жертв в Україні серед цивільного населення через російську агресію. 6 754 особи загинули на підконтрольних Україною територіях через атаки російських військових.

Міноборони РФ та Кремль звинувачує Україну у рейдах на територію Росії та в атаках дронами. Українська влада заперечує слова Москви та стверджує, що не завдає ударів по території Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин звернувся до президента Російської Федерації Володимира Путіна. Диктатор КНДР привітав колегу з Днем Росії та заявив, що потрібно посилювати співпрацю між обома країнами.

Також "Коментарі" писали про Володимира Путіна, який заявив про складний час для Російської Федерації на заходах зі святкування Дня Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини