Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ООН відповіли на російський фейк про біологічну зброю в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН відповіли на російський фейк про біологічну зброю в Україні

Дипломати вважають, що Росія поширює пропаганду

28 жовтня 2022, 14:10
Поділіться публікацією:

Представники ООН не знайшли доказів наявності біологічної зброї в Україні чи розробки такої зброї. Цю інформацію активно розповсюджують російські пропагандисти. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляється на сайті ООН.

В ООН відповіли на російський фейк про біологічну зброю в Україні

За інформацією верховного представника ООН з питань роззброєння Ізуму Накаміцу, організація не бачила доказів біологічної зброї в Україні.

Крім того, посол США Лінда Томас-Грінфілд взагалі назвала ініційований Росією брифінг Радбезу ООН з нібито розробки біологічної зброї в Україні "колосальною тратою часу". Дипломат заявила, що зустріч проводили для поширення дезінформації.

"Не має значення, скільки зустрічей Росія намагається скликати з цього приводу. І неважливо, як сильно вона розкручує свою пропагандистську машину. Ми не повинні відволікати ресурси ООН на безпідставне розслідування. І ми не повинні дозволяти тактиці Росії відволікати нас від її жорстокої агресивної війни", — підсумував дипломат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — валдайська мова Путіна : про що вона говорить – чи чекати змін у війні проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – традиційне звернення президента України Володимира Зеленського цього разу було опубліковане опівночі. І невипадково. Адже саме сьогодні, 28 жовтня, Україна відзначає чергові роковини звільнення від фашистських загарбників. З цього приводу глава держави провів паралелі між гітлерівськими нацистами та путінськими рашистами, наголосивши, що українців не зламали перші, не здолають і другі. Чому так вийшло, що українці та росіяни, які разом билися проти гітлерівської Німеччини, тепер борються один з одним? Як вірус нацизму та заповіти Геббельса стали суттю нинішньої Росії? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини