Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Мелітополі знову ранкова «бавовна»
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Мелітополі знову ранкова «бавовна»

Вибух у Мелітополі було чути у північних районах міста

22 квітня 2023, 09:27 comments4172
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області вранці 22 квітня було чути сильний вибух. Інформація щодо нього уточнюється, повідомив у своєму Telegram-каналі міський голова Мелітополя Іван Федоров, посилаючись на інформацію від місцевих мешканців.

В окупованому Мелітополі знову ранкова «бавовна»

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

"Ранкова "бавовна" у тимчасово окупованому Мелітополі. Жителі повідомляють про глухий одиночний вибух, який було чути в північних районах міста", — написав Федоров.

За його словами, окупанти відправили швидку, поліцію та пожежну у бік району Нового Мелітополя.

Міський голова зазначив, що деталі вибуху зараз уточнює.

Варто зазначити, що за останній місяць значно почастішали вибухи у Мелітополі та інших окупованих Росією населених пунктах України. У тому ж тимчасово окупованому Мелітополі активно діють сили опору, там майже щодня організовують підриви колаборантів, російських військових та ворожої техніки. Також періодично надходять новини про вибухи в Маріуполі та анексований Росією Крим.

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що контрольні пункти пропуску (КПП) між РФ і т.зв. "ДНР" значно сповільнює постачання боєприпасів окупантам на передову, Кремль не дав команди скасувати їх. Інститут вивчення війни (ISW) передбачає, що це робиться з міркувань безпеки, а також щоб не дати місцевому чоловічому населенню сховатися від примусової мобілізації. При цьому сам факт таких КПП наголошує на тому, що російські чиновники не вважають мешканців окупованої України громадянами Росії. Чи згодні з такими оцінками ? Навіщо, розуміючи, що настане український наступ із усіма витікаючими, Кремль (судячи з даних із відкритих джерел) продовжує вливати гроші в окуповані території, забираючи їх із бюджетів реальних російських регіонів? "Коментарі" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини