Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Мелітополі в окупантів паніка терміново зібрали колаборантів: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Мелітополі в окупантів паніка терміново зібрали колаборантів: що сталося

Російські окупанти в Мелітополі готуються до настання ЗСУ

13 липня 2022, 17:50 comments1116
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області, який раніше вважався тилом ворога, росіяни більше не почуваються у безпеці. Загарбники почали зміцнювати оборону, готуючись до наступу українських захисників. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявив мер Мелітополя Іван Федоров.

В окупованому Мелітополі в окупантів паніка терміново зібрали колаборантів: що сталося

Мелітополь. Фото: з відкритих джерел

Самопроголошений голова департаменту охорони здоров'я, призначений росіянами, у Мелітополі екстрено зібрав нараду, де видав вказівки всім колаборантам та призначеним уже росіянами керівникам закладів охорони здоров'я готувати продукти харчування, воду та оперативно заклеювати скотчем вікна. Якщо говорити простіше, то окупанти розуміють, що українська армія готує контрнаступ, який може статися зовсім скоро.                                                                                                                            

Федоров зазначив, що окупанти визнають, що за останні два тижні ситуація дуже ускладнилася. Російські загарбники змінили свою думку, вони більше не вважають Мелітополь безпечною територією, де можна по-тихому відсидітися. Нещодавно загарбники не пропускали людей через блокпост у Василівці. Таким чином росіяни намагалися прикритися людьми як "живим щитом", щоб за цей час провести передислокацію на фронті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — генерал-майор Марченко дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим для Лукашенка закінчиться вступ у війну – чому він панічно боїться рішення Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини