Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Криму закінчуються силовики: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Криму закінчуються силовики: яка причина

У Криму в окупантів виник значний дефіцит силовиків

8 грудня 2023, 18:56
Поділіться публікацією:

Через повномасштабне вторгнення в Україну росіяни вимушені постійно відправляти так званих правоохоронців на захоплені території, що спричинило відчутний дефіцит силовиків у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

В окупованому Криму закінчуються силовики: яка причина

У росіян в Криму виник дефіцит силовиків. Фото з відкритих джерел

За даними Центру спротиву, недоукомплектування так званих відділів поліції на півострові сягає майже 35%.

Повідомляється, що причиною виникнення значного дефіциту силовиків стали відрядження на тимчасово окуповані території Запорізької і Херсонської областей, де в окупантів також значний кадровий голод.

У Центрі спротиву відзначили, що чимало російських силовиків, яких відрядили на окуповані українські території, вже загинули, захищаючи режим Володимира Путіна.

Також повідомляється, що через дефіцит бажаючих їхати на небезпечні території, де триває війна, ворог змушений знижувати критерії відбору силовиків, а також відправляти на Запоріжжя і Херсонщину силовиків з Кубані. 

Центр спротиву наголосив, що кожен російський силовик, який вчиняє репресії проти українського народу, є ворогом та понесе покарання за свої злочини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни посилили репресії проти місцевих мешканок. Російські силовики прискіпливо моніторять сторінки мешканок окупованих територій, зокрема звертають увагу на те, чи є серед їхніх вподобань пабліки проукраїнського спрямування. У такий спосіб окупанти намагаються виявити "диверсанток" і "терористок". Окупантам потрібно тримати в страху місцевих. Саме тому їм байдуже, з кого ліпити диверсантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини