Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Херсоні пролунали потужні вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Херсоні пролунали потужні вибухи

Окупанти вже заявили, що внаслідок вибухів є загиблі та поранені

16 вересня 2022, 11:37 comments1250
Поділіться публікацією:

У п'ятницю вранці, 16 вересня, у тимчасово окупованому Херсоні пролунали вибухи. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "Суспільне".

В окупованому Херсоні пролунали потужні вибухи

Окупований Херсон. Фото: з відкритих джерел

"У Херсоні чути вибухи": — йдеться у повідомленні.

При цьому місцеві Telegram-канали повідомляють, що вибухи були дуже сильними.

За даними видання, вибухи пролунали у центрі міста, за будівлею облдержадміністрації. У районі херсонського апеляційного суду видно стовп диму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рада керуючих МАГАТЕ, до складу якої входять 35 країн ООН, прийняла резолюцію, яка вимагає від Росії припинити окупацію Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС), так само як припинити дії проти будь-якого іншого ядерного об'єкта в Україні або на них ". Про це під час відеозвернення 15 вересня згадав президент України Володимир Зеленський. Якими є перспективи демілітаризації ЗАЕС? Як можна змусити росіян залишити станцію? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава КНР Сі Цзіньпін зустрівся у Самарканді (Узбекистан), де проходить саміт лідерів Шанхайської організації співробітництва (ШОС) з російським диктатором Володимиром Путіним. Офіційний Вашингтон вважає цю зустріч прикладом злагодженості позицій двох країн на тлі війни, яку Кремль розв'язав в Україні. Що можна сказати за відомими на даний момент підсумками цієї зустрічі? Чи піде Пекін на ще більше зближення з Москвою? Чи є шанс, що Сі натисне на Путіна з метою припинення війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини