Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованій Новій Каховці пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованій Новій Каховці пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)

У Херсонській області пролунали вибухи

8 липня 2022, 10:23 comments1634
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Новій Каховці (Херсонська область) пролунали потужні вибухи. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

В окупованій Новій Каховці пролунали вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Страткому ВСУ, сьогодні вранці (8 липня) у тимчасово окупованій Новій Каховці пролунали вибухи.

"Дядечко "Ленд Ліз" відмовляється сидіти на одному місці. Йому стає сумно. Тому він під ранок вирішив Нову Каховку відвідати, тому що ну дуже привабливі там, вже можна сказати були "не склади з БК і ПММ" окупантів.", — пише СтратКом ЗСУ.

Також Стратком публікує відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що " Дуже змістовний день ": Зеленський попередив українців про важливі новини. Президент каже, що у п'ятницю буде багато внутрішньоукраїнських новин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Зеленський відреагував на заяву Путіна посилити війну проти України. Думка про геноцид проти українського народу вкотре підтвердилася. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " Ми всерйоз ще нічого не починали ": Путін зробив заяву про війну в Україні. Президент РФ Путін на 134-й день війни вирішив "залякати" Україну. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Астаф'єва жорстко відреагувала на тих, хто показує "красиве життя" під час війни. Астаф'єва розповіла, що вона думає про людей, які під час війни в Україні демонструють своє "спокійне та гарне життя". Докладно про це вы можете прочитати на нашому сайті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Макс

8 липня 2022, 12:39

Єднаймося, браття!


Новини