Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованій Макіївці пролунав потужний вибух, а потім почалася пожежа - що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованій Макіївці пролунав потужний вибух, а потім почалася пожежа - що відомо (ВІДЕО)

У Макіївці стався вибух на нафтобазі

3 серпня 2022, 10:23 comments1098
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому місті Макіївка (Донецька область) пролунали сильні вибухи. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

В окупованій Макіївці пролунав потужний вибух, а потім почалася пожежа - що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому ЗСУ, сьогодні вночі (3 серпня) у Макіївці пролунав вибух на нафтобазі.

"Вночі відбулося "фаєр шоу" на концерті Дядечка "Ленд Ліза", який проходив на нафтобазі в окупованій Макіївці, яку орки використовували для зберігання "не ПММ, а подушок і ковдр, у рамках гумдопомоги". Горіло і палало ясно і довго. далеко від розпачу завило стадо недозаправлених орків", — пише СтратКом ЗСУ.

Також було опубліковано відео із місця подій. На кадрах можна побачити сильну пожежу, яка осяяла небо над містом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   екс-канцлер Німеччини після візиту до Москви знову виступає за запуск Північного потоку-2. Шредер вимагає від уряду Німеччини вирішити питання щодо дефіциту газу.

Читайте також, що Кремль відреагував на пропозицію Байдена про переговори. У МЗС Росії не стали відкидати пропозицію переговорів зі США, але чекають на офіційну пропозицію.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Ми змогли викрити блеф Путіна": Шольц зробив заяву про газовий шантаж РФ. Шольц сказав, що вважає невиправданою критику рішення уряду Трюдо про повернення турбіни, зазначивши, що цей крок позбавив Путіна приводу виправдати скорочення постачання газу до Німеччини та інших країн Європи.

Також "Коментарі" інформували про те, що росіяни підуть у лобову атаку , не чекаючи відходу ЗСУ: у США назвали місто. Найближчим часом ворог також спробує захопити трасу, що сполучає Піски та Авдіївку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини