Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованих регіонах формують "загони Путіна": яка їхня ціль
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованих регіонах формують "загони Путіна": яка їхня ціль

На окупованих територіях створюють спеціальні "загони" для агітації за російського диктатора

27 січня 2024, 19:02
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області створюють "загони Путіна", які напередодні так званих виборів президента РФ агітуватимуть за російського диктатора. Про це пише у Telegram мелітопольський голова Іван Федоров, передає портал "Коментарі".  

В окупованих регіонах формують "загони Путіна": яка їхня ціль

В окупації посилюють пропаганду за Путіна. Фото з відкритих джерел

За словами Івана Федорова, активісти так званих "загонів Путіна" розповідатимуть на камеру, як погано жилося в Україні, та проводитимуть відкриту агітацію за диктатора РФ Володимира Путіна.

Він зазначив, що російські пропагандисти мають на меті "розбудити" історичну пам'ять старшого покоління тезами про ностальгію за СРСР, а також обіцятимуть "велике майбутнє" окупованим територіям виключно під керівництвом чинного російського диктатора. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав народних депутатів припинили "цирк" навколо ухвалення нового закону про мобілізацію та врешті проголосувати за нього. Армія потребує поповнення особового складу, а тому мобілізацію населення доведеться проводити у будь-якому випадку. Війна має стати спільною справою всього українського народу, а не обов’язком для пасіонарної меншості та просто фоновою подією для інших громадян.

"Коментарі" також писали, що Володимир Путін неофіційними каналами сигналізує США, що відкритий до обговорення майбутніх заходів безпеки для України. Російський диктатор, ймовірно, готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, однак й надалі наполягатиме на визнанні контролю над окупованими українськими територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини