Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупантів побільшало дезертирів. Їх розшукує Росгвардія
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупантів побільшало дезертирів. Їх розшукує Росгвардія

Російські силовики оголосили полювання на дезертирів, які втікають з лав загарбницької армії

29 лютого 2024, 19:38
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях Донецької області російські загарбники посилили заходи з пошуку дезертирів.

В окупантів побільшало дезертирів. Їх розшукує Росгвардія

Окупанти посилено шукають своїх дезертирів. Фото з відкритих джерел

За даними Центру національного спротиву, для пошуку тих, хто втік з лінії фронту, в регіоні збільшили кількість блокпостів росгвардійців, які посилено перевіряють усіх солдатів ворожої армії.

Повідомляється, що військовим ЗС РФ також не дозволяють відправлятися у відпустку за межі тимчасово окупованих територій. Крім того, їм фактично заборонили вільно переміщатися між населеними пунктами.

У Центрі спротиву зазначили, що відповідні процеси є корисними для Сил оборони України, позаяк сприяють подальшому погіршенню дисципліни в армії РФ та посиленню конфронтації між її підрозділами. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія отримала від Північної Кореї понад 2,5 млн боєприпасів, встановив Центр стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS) у Вашингтоні. Аналітики центру підрахували, що з серпня 2023 року було здійснено щонайменше 25 заходів у порт Наджін, де відбувалося навантаження північнокорейських боєприпасів, які відправлялися в РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що після президентських виборів у Росії агресор може сконцентруватися на втриманні захоплених українських територій, а може розпочати масштабну мобілізацію, аби активізувати бойові дії на нових напрямках. За словами військового аналітика Миколи Бєлєскова, масштаби мобілізації у РФ після президентських виборів, які пройдуть у березні, залежатимуть від того, які завдання поставить російське військово-політичне керівництво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини