Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупантів багато 200-х через «бавовну» у гуртожитку Сватово
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупантів багато 200-х через «бавовну» у гуртожитку Сватово

Голова Луганської ОВ Сергій Гайдай розповів, що окупанти знову необережно курили у гуртожитку

12 грудня 2022, 13:47
Поділіться публікацією:

Від бази російських окупантів, яку вони облаштували у гуртожитку у місті Сватове Луганської області, залишилися одні тріски. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військової адміністрації з посиланням на заяву голови ОВА Сергія Гайдая.

В окупантів багато 200-х через «бавовну» у гуртожитку Сватово

Вибухи. Фото: з відкритих джерел

"За останній тиждень окупанти, нарешті, (Ред. – почали) прислухатися до нашого президента і палити там, де треба. І ось учорашній випадок – це гуртожиток. Протягом тижня вони курили там, де казарми, де боєкопмлекти – все це йде на користь нашим Силам оборони. Натомість у окупантів постійні проблеми", – заявив Сергій Гайдай.

За його словами, у Луганській області тривають запеклі бої, але ЗСУ незважаючи на посилення противника за рахунок нових резервів продовжують просуватися у бік Сватово-Кременної.

Гайдай зазначив, що з кожним днем на полі бою дедалі менше російських професійних військових.

"Це просто громадянські люди, яких переодягли у військову форму. Вони взагалі не розуміють, що відбувається. Коли вони опиняються на полі бою, рефлекси там спрацьовують значно краще за професійні знання. Вони просто тікають", – наголосив голова Луганської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повний блекають в Україні: глава МЗС України Дмитро Кулеба зробив тривожну заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін став куди активнішим ніж раніше. То на Кримському мосту з'явився, то ще на низці заходів. Цього тижня виступив із черговими заявами у ракурсі війни проти України. Не менш маячними, ніж раніше… Про що говорять путінські заяви та активність? Чому російський диктатор так поводиться останнім часом? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини