Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупації зростає дефіцит ліків: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупації зростає дефіцит ліків: що відомо

Мешканцям окупованих територій не вистачає медикаментів

3 січня 2024, 21:10
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях сходу України зростає дефіцит ліків та погіршується доступ до медичних послуг. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

В окупації зростає дефіцит ліків: що відомо

В захоплених росіянами регіонах бракує ліків. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що на захоплених територіях у східних областях України суспільно-політична та суспільно-економічна ситуація продовжує оцінюватися як кризова. 

Зазначається, що головною проблемою всіх окупованих регіонів залишається безпекова, оскільки російсько-окупаційні війська постійно обстрілюють контрольовані ними населені пункти. Зокрема, відзначили у Центрі спротиву, найгірший стан справ зафіксовано у Новотроїцькому районі Донецької області. 

За інформацією Спротиву, на всіх окупованих територіях спостерігається високий рівень безробіття, дефіцит лікарських засобів, а також взагалі відсутній доступ до первинної медичної допомоги і товарів для неповнолітніх.

Крім цього, розповіли у Центрі, в окупованих регіонах спостерігаються постійні перебої з постачанням електроенергії та природного газу.

А ще, відзначили у Спротиві, через низький рівень колабораціонізму серед місцевого населення спостерігається дефіцит фахових кадрів в органах окупаційної адміністрації. 

Зазначається, що через перелічені причини ворог не має шансів зменшити рівень соціально-економічної напруги на захоплених територіях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські війська продовжують інтенсивні наступальні дії на Куп'янському та Бахмутському напрямах та перегруповуються на Лиманському. Зокрема, намагаються наступати на Часів Яр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини