Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупації створюють "музеї сво": яка їхня мета
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупації створюють "музеї сво": яка їхня мета

Російські загарбники посилюють пропаганду серед школярів в окупації

5 січня 2024, 17:57
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях росіяни намагаються посилити "промивання мізків" школярам. Для цього вони створюють так звані музейні осередки, які присвячені загарбницькій війні РФ проти України. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає портал "Коментарі".

В окупації створюють "музеї сво": яка їхня мета

Окупанти посилюють пропаганду. Фото з відкритих д жерел

Повідомляється, що Луганська обласна окупаційна адміністрація розпорядилася створити в кожній діючій школі так звані “музеї спеціальної воєнної операції”.

Таким чином, відзначає Центр спротиву, у кожній школі в окупованій області будуть осередки пропаганди, які возвеличуватимуть нацистську війну Кремля проти України.

За інформацією Центру спротиву, у такі “музеї” окупанти привозять виставки з російським спорядження та формують стенди з місцевими зрадниками, щоби створити міф про підтримку місцевими жителями російської окупації.

Головна мета цих "музеїв" полягає у перекладанні відповідальності за початок війни та злочини росіян проти цивільного населення у 2022 році на Україну, повідомляє Центр спротиву.

У Центр національного спротиву закликали жителів окупованих територій повідомляти про тих, хто допомагає організовувати такі “музеї” та пропагандистські екскурсії до них.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбницькі війська на Таврійському напрямку бунтують, відмовляються йти на штурми і тікають із окопів, розповів речник Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування полковник Олександр Штупун. За його словами, ворог намагається максимально завдати шкоди логістичним шляхам, українським укріпленням та дістати українських захисників. Після цього окупанти спробують знову кинути вперед у "м'ясні" штурми нову піхоту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини