Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупації катастрофічно не вистачає робочих рук: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупації катастрофічно не вистачає робочих рук: що відомо

Окупанти не можуть знайти працівників в захоплених регіонах

17 травня 2024, 21:29
Поділіться публікацією:

Захоплені росіянами порти Маріуполя і Бердянську зупинялися та функціонують як військові об’єкти і для мародерства росіян, повідомляє Центр національного спротиву.

В окупації катастрофічно не вистачає робочих рук: що відомо

На окупованих територіях – дефіцит кадрів. Фото з відкритих джерел

За даними Центру спротиву, у Бердянську порт вивозить лише награбоване зерно та перевозить вантажі військового призначення.

При цьому окупаційна адміністрація урочисто заявляє про відновлення порту. Проте порт ледь живий, а в самому порту катастрофічно бракує робітників, оскільки потрапити туди можна лише з дозволу ФСБ, бо це “режимний об’єкт”.

Зазначається, що порт продовжує занепадати, а в місті посилюється гуманітарна криза, яку росіяни використовують у своїх цілях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники досягли локальних успіхів у Харківській області, розповів командувач Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі генерал Крістофер Каволі. Водночас, за словами Крістофера Каволі, росіяни не мають сил, які б дозволили їм здійснити стратегічний прорив. Генерал висловив впевненість, що ЗСУ втримають оборону на фронті.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що РФ і Китай намагаються представити зустріч Володимира Путіна і Сі Цзіньпіна як мирну ініціативу, однак насправді вони готуються до протистояння із Заходом, пише видання The Telegraph. Видання зазначає, що у коментарях на камери перед закритими переговорами два лідери говорили про глобальну стабільність і вирішення конфліктів, таких як війна в Україні, але "коли вони сіли за стіл для переговорів у четвер вранці, стало зрозуміло, що там не все про мир". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини