Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента відреагували на заяву Пєскова про переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента відреагували на заяву Пєскова про переговори

Михайло Подоляк допустив переговори з Росією, але лише за однієї умови

5 вересня 2022, 11:18 comments1084
Поділіться публікацією:

Мирні переговори з представниками Росії справді можливі, але лише за одного невеликого уточнення – якщо вони пройдуть на умовах України. Про це повідомляє видання "Коментарі", із посиланням на Twitter радника глави Офісу президента Михайла Подоляка.

В Офісі президента відреагували на заяву Пєскова про переговори

Офіс президента. Фото: Українска правда

Радник глави ОП зазначив, що росіянам не варто забувати базову аксіому. Дві сторони можуть знову опинитися за столом переговорів, але лише в тому разі, якщо вони пройдуть на умови Києва. ці умови давно всім відомі – Україна має відновити свій контроль на всій своїй території, крім цього мають бути ліквідовані всі кримінальні анклави.

За словами Михайла Подоляка, у путінському режимі не готові миритися з новою реальністю, тому список "200-х" продовжує поповнюватися.

"Ще раз нагадаю базову аксіому. Переговори можливі, але тільки на умовах України: після повернення територій та ліквідації кримінальних анклавів. Зрозуміло, що "пташенята путінського гнізда" не готові усвідомити нову реальність і продовжують поповнювати списки "200-х" своїми рекрутами", – написав він.

Варто зазначити, що вчора російські пропагандистські інформаційні ресурси опублікували заяву речника президента Росії Дмитра Пєскова, який заявив, що єдиним предметом вироків між Росією та Україною є виконання умов Москви.     

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США натякнули, що Україні та Молдові настав час вирішити "придністровський питання".

Також видання "Коментарі" повідомляло — Україна у війні: головні соціально-економічні та соціально-політичні очікування та побоювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

5 вересня 2022, 11:45

Бесплатный секс интересует? Здесь девушки и женщины хотят от тебя только секс, можешь убедиться в этом сам ----- https://ja.cat/pisy


Новини