Головна Новини Суспільство Війна з Росією В одному з українських міст ввели обмеження щодо святкування зимових свят
commentss НОВИНИ Всі новини

В одному з українських міст ввели обмеження щодо святкування зимових свят

На території Житомирської громади заборонили запускати салюти, феєрверки

30 листопада 2022, 20:15
Поділіться публікацією:

У Житомирі заборонили на новорічні свята запускати салюти, феєрверки та використовувати інші піротехнічні засоби. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву мера міста Сергія Сухомлина.

В одному з українських міст ввели обмеження щодо святкування зимових свят

У Житомирі заборонили салюти та феєрверки (фото з відкритих джерел)

"Гучних зимових святкувань в Житомирі не буде. Влаштовуємо заходи для дітей. Їм потрібно відчувати казку навіть в ці складні часи", — повідомив мер міста.

За словами, Сергія Сухомлина, в Україні триває війна, російські війська обстрілюють українські міста, звуки вибухів чути по всій країні. 

"І тут, думаю, всі ми розуміємо, що на свята зараз не може бути ніяких феєрверків, петард та салютів. Але піротехніка в магазинах продається. Ми не можемо заборонити реалізацію, але рішенням виконкому ми забороняємо використання піротехнічних засобів на території Житомирської громади на період воєнного стану", — написав Сухомлин.

Окрім цього, мер звернувся до правоохоронців, аби взяти під контроль виконання цього рішення.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, якою буде погода на Новий рік.За прогнозом  українських синоптиків, останній місяць цього року не принесе великих морозів та сильних снігопадів, навпаки  стовпчик термометра часто плюсуватиме, а мінусові температури будуть мінімальними. Укргідрометцентр оприлюднив власний прогноз  на перший місяць зими. В багатьох областях  нашої країни  на початку зими погода буде  теплішою, ніж навіть в торішні грудневі дні, а в інші регіони прийде звичайна зимова погода, яка є характерною  для  грудня. Метеорологи також оприлюднили свій прогноз  на майбутній Новий рік. Його  ми зустрічатимемо при нульовій  позначці термометра.  Великих морозів не буде. Падатиме сніг, але мокрий.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини