Головна Новини Суспільство Війна з Росією Синоптики розповіли, яка погода буде у грудні та на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, яка погода буде у грудні та на Новий рік

Синоптики поділились прогнозом погоди на перший місяць зими

29 листопада 2022, 22:10 comments1698
Поділіться публікацією:

За прогнозом  українських синоптиків, останній місяць цього року не принесе великих морозів та сильних снігопадів, навпаки  стовпчик термометра часто плюсуватиме, а мінусові температури будуть мінімальними.

Синоптики розповіли, яка погода буде у грудні та на Новий рік

Прогноз погоди на грудень в Україні (фото з відкритих джерел)

Укргідрометцентр оприлюднив власний прогноз  на перший місяць зими. В багатьох областях  нашої країни  на початку зими погода буде  теплішою, ніж навіть в торішні грудневі дні, а в інші регіони прийде звичайна зимова погода, яка є характерною  для  грудня.

На заході країни,  в Житомирській, Київській та Вінницькій областях середньомісячна температура буде від -3 морозу до +2 тепла. Ці показники на 1-1,5 градуса вищі за норму, в решті  інших — близькі до неї.

В грудні синоптики не прогнозують аномальні снігопади. Опади йтимуть в кількості  34-78 мм, в гірських місцевостях місцями 81-105 мм.

Метеорологи також оприлюднили свій прогноз  на майбутній Новий рік. Його  ми зустрічатимемо при нульовій  позначці термометра.  Великих морозів не буде. Падатиме сніг, але мокрий.

При цьому оприлюднено інший грудневий  місячний прогноз. Синоптики українського сайту  Gismeteo повідомляють, що  перший місяць зими буде з мінусовими температурами  та часто  прогнозуються  снігопади, а "плюсові" температури  будуть  рідкими.

Прогноз погоди від народного синоптика Володимира Деркача

Свій прогноз  оприлюднив і Володимир Деркач. Він каже,  що грудень буде  мінливого характеру – прийде частий холод. А на зміну йому йтимуть відлиги.

Як стверджує народний синоптик, перші дні грудня мають бути  холодними. Далі стовпчик термометра трішки  підніметься, а з 15 грудня знову повернеться  холодна погода.  Стане ще холодніше до 20 грудня. Потім кілька днів пануватиме відлига.

Остання декада грудня  буде сніжною і холодною. В кінці цього року прийде період суцільного мінуса.

Всі прогнозисти єдині в одному: грудень стане найтеплішим серед всіх зимових місяців. Значне пониження температури та снігопади слід чекати в кінці січня та протягом лютого.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що синоптик розповіла, коли закінчиться тепла погода та прийдуть холоди.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини