Головна Новини Суспільство Війна з Росією В одному з регіонів України значно посилять мобілізацію: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В одному з регіонів України значно посилять мобілізацію: що відомо

Посилення мобілізації у Чернігівській області триватиме до перемоги України

24 жовтня 2024, 21:40
Поділіться публікацією:

В Україні триває мобілізація. Відповідно до оновленого законодавства, мобілізаційні процеси з літа 2024 року значно змінилися, однак, ймовірно, це не дало значного результату. Принаймні начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус заявив, що незадоволений рівнем мобілізації. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію “Суспільне Чернігів”. 

В одному з регіонів України значно посилять мобілізацію: що відомо

Ілюстративне фото

Він заявив, що наразі у Чернігівській області вживають заходів для посилення мобілізації. "На сьогодні я незадоволений рівнем мобілізації та ми вживаємо заходів щодо її збільшення", – розповів Чаус.

Він додав, що посилені заходи з мобілізації триватимуть до перемоги України. "Ми маємо зробити все, щоб, по-перше, дати можливість відпочити тим нашим підрозділам, які вже довго воюють в найактивнішій фазі. По-друге, щоб ворог бачив, що у нас є армія, яка готова і буде давати відсіч", — зазначив начальник Чернігівської ОВА. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що декілька тижнів в Україні в інформаційному просторі точаться дискусії стосовно мобілізації чоловіків віком від 50 років. ЗМІ, з посиланням на командирів військових частин, зазначають, що часто такі мобілізовані об'єктивно не можуть виконувати бойові завдання через стан здоров'я. Ширилась інформація, що нібито чоловіків віком 50+ навіть не мобілізуватимуть, однак у Волинському обласному ТЦК спростували таку інформацію.

Дізнатися детальніше, як мобілізують чоловіків 50-60 років у рамках мобілізаційної кампанії, можна за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини