Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Одесі почали демонтаж пам'ятника Катерині ІІ (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі почали демонтаж пам'ятника Катерині ІІ (ФОТО, ВІДЕО)

Більшість одеситів та українців підтримали ідею демонтажу пам'ятника Катерині IІ

6 листопада 2022, 19:31
Поділіться публікацією:








6 листопада в Одесі почали підготовку до демонтажу пам'ятника російській імператриці Катерині ІІ, що знаходиться на одноіменній  площі. Тож роботи вже почалися, комунальника замотили споруду в чорну плівку, а навколо встановлюють високий паркан. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на одеське видання Думська.

В Одесі почали демонтаж пам'ятника Катерині ІІ (ФОТО, ВІДЕО)

Памятник Катерині ІІ в Одесі готуються демонтувати (фото з відкритих джерел)

У метеріалі видання йдеться, що вранці  навколо пам'ятника почали споруджувати височезний паркан, який, на момент публікації, сягав семи метрів. Ймовірно, що комунальники хочуть закрити споруду плитами з ДВП.

В Одеській міській раді також підтвердили інформацію про підготовку до демонтажу пам'ятника.

"Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Ведуться підготовчі роботи з демонтажу та перенесення скульптурної композиції "Засновникам Одеси", — йдеться в повідомленні, що розмістили на паркані поруч.

Нещодавно в Одесі остаточно вирішили прибрати пам'ятник російські імператриці Катерині ІІ. Таке рішення підтримують більшість жителів Одеси та України.

В Одесі почали демонтаж пам'ятника Катерині ІІ (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментаір" повідомляли про те, що в Одесі заклеїли Маска, а пам'ятник Катерині ІІ стоїть. В Одесі комунальники почали знімати плакати на бігбордах міста з американським мільярдером та засновником компанії Tesla Ілоном Маском. На них знаменитість не одна, а в оточенні інших знаменитостей: Леонардо Ді Капріо, Бенедикта Камбербетча, Мили Куніс та Емілії Кларк. Прокоментуваі це дійство і низку політичних діячів, зокрема екс-міністр транспорту Володимир Омелян. Він звернув увагу на те, що в Одесі взялися за Маска, який висловив свою думку, яка не припала до вподоби більшості українців, але при цьому стоїть досі пам'ятник Катерині Другій. За нього чомусь ніхто не береться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини