Головна Новини Суспільство події В Одесі заклеїли Маска, а пам'ятник Катерині ІІ стоїть (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі заклеїли Маска, а пам'ятник Катерині ІІ стоїть (ВІДЕО)

В Одесі "покарали" Маска, який відзначився скандальними заявами про війну в Україні

12 жовтня 2022, 18:07
Поділіться публікацією:

В Одесі комунальники почали знімати плакати на бігбордах міста з американським мільярдером та засновником компанії Tesla Ілоном Маском. На них знаменитість не одна, а в оточенні інших знаменитостей: Леонардо Ді Капріо, Бенедикта Камбербетча, Мили Куніс та Емілії Кларк.

В Одесі заклеїли Маска, а пам'ятник Катерині ІІ стоїть (ВІДЕО)

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Рекламні плакати були розклеєні Одесою з подякою за позицію зірок у їхній відкритій підтримці України. Про це повідомили в управлінні комунальної торгівлі Одеської мерії.

Відео, як переклеюють борд із зображенням Маска, який останнім часом прославився скандальними мирними планами після закінчення війни в Україні, вже розлетілося по мережі. Прокоментували це дійство і низку політичних діячів, зокрема екс-міністр транспорту Володимир Омелян. Він звернув увагу на те, що в Одесі взялися за Маска, який висловив свою думку, яка не припала до вподоби більшості українців, але при цьому стоїть досі пам'ятник Катерині Другій. За нього чомусь ніхто не береться.

"В Одесі гордо прибирають біг-борд із подякою Ілону Маску через поширення ним проросійських ідей. У той же час пам'ятник Катерині II – російській імператриці, яка вбивала українців і знищила Запорізьку Січ, досі видніється у центрі Одеси. Або я чогось не розумію, або російські ракети, що руйнують Одесу та російська кривава імператриця — це досі дві великі різниці для одеситів, хоча насправді зв'язок прямий", – написав Володимир Омелян у Facebook.

Читайте також на порталі "Коментарі" – мирні переговори між Києвом та Москвою у глибокому ступорі: що має статися, щоб вони поновилися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини