Головна Новини Суспільство Війна з Росією В очікуванні Рамштайна: Пентагон назвав озброєння, постачання якого обговорюватимуть
commentss НОВИНИ Всі новини

В очікуванні Рамштайна: Пентагон назвав озброєння, постачання якого обговорюватимуть

Серед пріоритетних тем, як зазвичай будуть боєприпаси для ЗСУ

24 травня 2023, 13:52
Поділіться публікацією:

На зустрічі контактної групи на німецькій авіабазі "Рамштайн" союзники України обговорять надання українській армії додаткових боєприпасів, посилення системи ППО та програму навчання льотчиків. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив речник Пентагону Пер Райдер.

В очікуванні Рамштайна: Пентагон назвав озброєння, постачання якого обговорюватимуть

Пентагон. Фото: з відкритих джерел

Спікер Пентагону зазначив, що найближча зустріч у форматі "Рамштайн" має початися з того, що офіційні представники України проінформують присутніх про поточну ситуацію на фронті, а також озвучать перелік озброєння, якого найбільше потребують ЗСУ.

"Чекаю, що протиповітряна оборона залишатиметься темою пріоритетного обговорення, а також боєприпасів. Потім буде ще й обговорення навчання на F-16", — заявив Райдер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді Захід дозрів з постачанням озброєння для перемоги України – які сподівання. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – поки російський диктатор Володимир Путін продовжує виправдовувати війну проти України міфічним "захистом Донбасу", бажанням завершити війну та лепетом про "історичні" народи та землі, російські повстанці з "Російського добровольчого корпусу" РДК та легіону "Свобода", що з 22 травня "фестивалюючі" на Білгородщині, анонсують нові напрямки для своїх рейдів. А представники організації "Альянс корінних народів" анонсують референдум за вихід зі складу РФ. Про що говорить те, що відбувається? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини