Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Нацполіції прокоментували звільнення деяких поліціянтів: про кого йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

В Нацполіції прокоментували звільнення деяких поліціянтів: про кого йдеться

Голова Нацполіції повідомив, кого з поліціянтів звільнили з лютого

3 червня 2022, 15:45 comments2457
Поділіться публікацією:

Очільник Національної поліції України Ігор Клименко в інтерв'ю Українським новинам повідомив, що вирішило керівництво щодо поліціянтів, які перебувають в окупації. За його словами, в окупації лишилося небагато правоохоронців. Був внутрішній наказ прибути з частина Запорізької, Харківської, Херсонської, Луганської, Донецької областей у визначені місця дислокації в визначений термін. Тих, хто не з'явився — звільнили, зарплатню вони не отримали й вже не є працівниками поліції.

В Нацполіції прокоментували звільнення деяких поліціянтів: про кого йдеться

Фото Фейсбук

Деякі колишні правоохоронці перейшли на бік окупантів й працюють в окупаційній "поліції" чи створених росіянами органах влади. Вже є 60 підозр в справах про співпрацю з ворогом. Однак є незначна кількість тих, хто працює з окупантами порівняно з загальної штатної чисельності Нацполіції в 130 тисяч осіб у всіх регіонах.

Крім того, Ігор Клименко наголосив, що також є певна кількість поліціянтів, що перебували на окупованих територіях не виїхали й написали рапорт з обгрунтуванням причин, проте вони теж звільнені з лав поліції, бо є певні ризики. Ті ж, що виїхали з окупації проходять перевірки органами внутрішньої безпеки та СБУ. Лише після проведення перевірки на поліграфі та співбесід особу можуть допустити до виконання завдань у складі Національної поліції.

Як писав портал "Коментарі", українські поліцейські перейшли на бік ворога в Маріуполі. Чиновник опублікував відео, де видно, як працівники Національної поліції в Донецькій області переходять на сторону окупантів. Також Андрющенко зазначив, що вони добровільно пішли працювати на окупантів, зрадивши присязі, місту та Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

инкогнито

4 червня 2022, 08:52

Александр, иди вслед за русским кораблем т.е. нахуй

Александр

4 червня 2022, 02:07

А в 2014 году сколько зрадныкив було,которые перешли на бик революционеров?

Сахо

3 червня 2022, 22:35

В Маріуполі зрадили близько 200 поліціянтів! Руки неть від них, атестацію вони пройшли!

Петрович

3 червня 2022, 20:43

Подход дебильный. А диверсии на оккупированных территориях кто проводить будет?

Олександр

3 червня 2022, 20:12

Системні проблеми з переходом поліціянтів на бік ворога говорять про те що процедура прийому на службу в поліцію не передбачає перевіркі на вірність Україні. Навіть у їх присязі такого пункту немає. І ще питання де був би той Клименко якби росіяни зайняли Київ. І питання до редакції - чому у вас за умовчанням кацапомовні статті? Чому я маю переключатися на державну мову? Ви не розумієте що працюєте на руский мир, чи дієте свідомо?


Новини