Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські поліцейські перейшли на бік ворога в Маріуполі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські поліцейські перейшли на бік ворога в Маріуполі (ВІДЕО)

Поліцейські розпочали співпрацю з окупантами

2 червня 2022, 21:46 comments3194
Поділіться публікацією:

Українські копи в окупованому Маріуполі пішли працювати в так звані "ДНР". Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграм-каналі.

Українські поліцейські перейшли на бік ворога в Маріуполі (ВІДЕО)

У Маріуполі українські поліцейські перейшли на бік окупантів (фото Петро Андрющенко)

Чиновник опублікував відео, де видно, як працівники Національної поліції в Донецькій області переходять на сторону окупантів. Також Андрющенко зазначив, що вони добровільно пішли працювати на окупантів, зрадивши присязі, місту та Україні. Також він сподівається, вони під час деблокування опиняться на передовій.

"Поліцейські. Співробітники поліції Маріуполя та Донецької області в момент переходу на співпрацю з ворогом. Самостійно. Зрадивши присязі, людям, країні та місту. Сподіваюся, що при деблокуванні Маріуполя кожен з них опиниться на передовій і відвідає потойбічне життя набагато швидше справедливого суду", — прокоментував Андрющенко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Міноборони повідомили, скільки зрадників "здали" українціБільш як 700 заяв про зрадників  надали  наші співвітчизники у чат-бот "єВорог". Про це повідомляють представники українського Міністерства оборони. Військовослужбовці  звертаються до співвітчизників, щоб і далі надсилали інформацію у національний чат-бот про зрадників. Важливо, що повідомити військовослужбовців про тих, хто погоджується співпрацювати  із загарбниками з рф, можливо використати чат-бот "єВорог" в застосунку Дія чи скористатись відповідним  посиланням в Telegram. Представники оборонного відомства також консультують українців про можливість надіслати заяву з текстом, де потрібно вказати всі подробиці. В тому випадку, коли не було можливості відзняти колаборантів камерою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини