Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли, навіщо росіяни оголосили Залужного в розшук
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, навіщо росіяни оголосили Залужного в розшук

Ганна Маляр пояснила застосування росіянами цього пропагандистського прийому

30 травня 2023, 21:29
Поділіться публікацією:

Країна-агресор оголосила у розшук Головнокомандувача Валерія Залужного та командувача Сухопутних військ Олександра Сирського. Навіщо це було зроблено, розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Про це повідомляють "Коментарі".

У Міноборони розповіли, навіщо росіяни оголосили Залужного в розшук

Ганна Маляр

"Це один з прийомів інформаційної війни", — каже Ганна Маляр. — "У 2014-2015 вони теж відкривали кримінальні провадження проти наших командувачів і комбригів. Звинувачували у нібито вчиненні злочинів під час ведення бойових дій".

За словами заступниці міністра, цей прийом має досягти двох цілей. По-перше нівелювати статус України як жертви міжнародного злочину агресії  та  формально урівняти злочинні дії росіян з оборонними діями України. По-друге, чинити психологічний тиск та сприяти деморалізації наших військових.

"Втім, "місія нездійсненна". Росія цією війною створила собі настільки токсичну репутацію та настільки втратила довіру, що будь-які звинувачення з їхнього боку на адресу наших військових сприймається як обтяжуюча обставина", — каже Ганна Маляр.

Щодо можливості психологічного тиску на українських військових, ці намагання, каже Ганна Маляр, також даремні.

"Психологічно тиснути на командувачів, які воюють з ворогом, що значно переважає по кількості бійців та озброєння — безперспективно", — відзначає українська посадовиця.

Тим часом, у ГУР розповіли про зміну РФ тактики ракетних ударів.

Кабмін підняв тарифи на електроенергію для населення. 

А Соловйов обурився, що росіяни радіють ударам дронів по Москві. Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов у прямому ефірі свого шоу "Соловйов Live" взявся захищати своїх роботодавців, які проживають в елітному районі Москви на Рубльовці. Він рознервувався через реакцію деяких росіян після атаки дронів на Москву. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Юрій

30 травня 2023, 20:36

2,64 грн за кВт*год це круто. Є будинкі з електроплитами,а є з газовими. Для будинків з електроплитами повинен і тариф бути меньшим,тому що цна на газ не повисилась- мораторій


Новини