Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР розповіли про зміну РФ тактики ракетних ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли про зміну РФ тактики ракетних ударів

Головне управління розвідки розповіло про те, як змінюється російська тактика ракетних ударів

30 травня 2023, 20:43
Поділіться публікацією:

Представник ГУР МО України Андрій Юсов прокоментував ракетну активізацію агресора. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Online.ua.

У ГУР розповіли про зміну РФ тактики ракетних ударів

Головне управління розвідки

Він заявив, що після провалу ракетного бліцкриґу взимку та на початку весни, коли росіяни безуспішно намагались знищити енергетичну інфраструктуру України та посіяти паніку серед суспільства, держава-агресор змінила тактику.

"Тактика ракетних ударів змінилась. Здебільшого, вона спрямована на те, щоб ускладнити або зірвати плани українських Сил безпеки та оборони щодо подальшого звільнення окупованих територій", — пояснив Юсов, додавши, що для Росії залишається пріоритетним ураження Києва.

"Київ, який чинить опір, який відігнав від себе новітню орду,  залишається нескореною ціллю для агресора. Тому небезпека залишається", ― наголосив представник воєнної розвідки України.

Водночас Андрій Юсов акцентував, що успішне освоєння Повітряними силами ЗСУ наданих західними партнерами засобів ППО фактично нівелює чергову ракетну навалу росіян.

"Ворог хотів би показати, що їхня зброя "аналоговнєт" може щось зробити з українським військом і західною зброєю. Але виходить, що ні. Скільки обстрілів поспіль ― фактично всі цілі збиваються. Наші бійці, Повітряні сили, засоби ППО демонструють найкращі результати", ― зазначив Юсов.

За його словами, чергову хвилю ракетного терору агресор використовує для демонстративної пропаганди про нібито ушкодження зразків західних озброєнь.

"Спроба активна, масова, безпрецедентна, але значною мірою, це показові виступи. Так часто і з такою ж інтенсивністю й кількістю повторювати подібні вистави росіяни не зможуть", ― підсумував представник ГУР МО України.

Тим часом, сталі відомі неоднозначні слова Новака Джоковича про війну. 

Кабмін підняв тарифи на електроенергію для населення.

А МВС Росії оголосило у розшук Валерія Залужного



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

30 травня 2023, 20:18

І шо далі! Браво хлопці? Вже в усьому світі, всі політики кажуть, що Росія не піде на мир чи капітуляцію, особливо на умовах корумпованого брехуна. Тоді яка стратегічна мета у православних засліплених через рік, два, десять, ...? Просто більше вбивати один одного? Це і є сенс життя? Для цього створена країна, її незалежність? Поки юдеї нацьковують слов'ян один на одного, а владні корумповані з обох сторін, показують шоу з бубном зі зверненням до юдейського бога стати на чиюсь сторону. Корумповані не тільки життя черні використовують, а навіть зі злиденних стягують гроші на відновлення енергетики.


Новини