Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Італії озвучили прогноз – скільки часу ще знадобиться Україні для завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії озвучили прогноз – скільки часу ще знадобиться Україні для завершення війни

Міністр оборони Італії сподівається, що на завершення війни в Україні знадобиться менше ніж рік

14 вересня 2023, 13:00 comments6805
Поділіться публікацією:

В Італії висловили сподівання, що бойові дії в Україні закінчаться за 7-8 місяців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву міністра оборони Італії Гвідо Крозетто, пише "la Repubblica".

В Італії озвучили прогноз – скільки часу ще знадобиться Україні для завершення війни

Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто. Фото: Getty Images

"Я сподіваюся, що протягом наступних 7 або 8 місяців буде зроблено спробу вирішення війни в Україні. Це моя надія", — заявив глава Міноборони Італії.

За його словами, світ в Україні може настати лише у тому випадку, якщо російський диктатор Володимир Путін віддасть команду про припинення вогню.

Також Крозетто висловився про український контрнаступ, який він назвав нелегкою "прогулянкою".

Варто зазначити, що глава Міноборони Італії не вперше озвучує свої роздуми про завершення війни в Україні. У квітні 2023 року міністр заявляв, що для закінчення війни в Україні потрібні переговори. Причому для встановлення миру "потрібний інший співрозмовник".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна увійшла в осінь, яка в дипломатичному плані обіцяє бути дуже непростою, про що попереджав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Йдеться зокрема про спроби посадити Україну за стіл переговорів із Росією без деокупації наших територій, фактично – "заморозити війну". Як приклад недоговороспроможності Путіна глава українського МЗС навів приклад ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. То вважав, що після заколоту 23-24 червня "договорився" з Путіним. А в результаті було підірвано 23 серпня разом з іншою верхівкою вагнерівців у літаку. Як нам відбитися від хвилі псевдомиротворців, яка з початком політичного сезону може набрати сили? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини