Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ISW розповіли, постачання якого озброєння мають вирішальне значення для України
commentss НОВИНИ Всі новини

В ISW розповіли, постачання якого озброєння мають вирішальне значення для України

Постачання систем ППО мають вирішальне значення для України

9 січня 2024, 07:27
Поділіться публікацією:

Постачання систем протиповітряної оборони та ракет до них від західних партнерів, як і раніше, мають вирішальне значення для оборони України, оскільки війська РФ намагаються адаптуватися до нинішніх можливостей української ППО. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

В ISW розповіли, постачання якого озброєння мають вирішальне значення для України

ППО. Фото: з відкритих джерел

За оцінками аналітиків ISW, російські та українські війська нині беруть участь у тактичних та технологічних перегонах для планування наступу та оборони, в якій обидві сторони постійно експериментують та адаптують свої дальні удари та модернізують протиповітряну оборону.

Крім того, західні системи ППО та постачання зенітно-ракетних комплексів Україні в короткостроковій та середньостроковій перспективі також мають важливе значення для захисту зростаючої оборонної промисловості України, оскільки російські війська продовжують завдавати ударів по українським промисловим об'єктам.

Читайте також на порталі "Коментарі" — другий тиждень нового року розпочався з чергової масованої ракетної атаки, яку Росія здійснила проти України. Ситуація безпосередньо на фронті залишається дуже складною. Агресор тисне практично на всіх напрямках. Президент України Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ потрібні системи протиповітряної оборони, щоб позбавити ворога можливості контролювати небо та завдавати ударів з повітря за українськими позиціями та містами. Тим часом, екс-директор ЦРУ Девід Петреус попереджає, що якщо Росія переможе в Україні, то нападе і на інші країни: як мінімум – Молдову, держави Балтії. Експерти проаналізували спеціально для порталу "Коментарі" ситуацію в російсько-українській війні та навколо неї на даний момент і на найближчу перспективу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини