Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ISW розповіли, чи справді Росія наблизилася до захоплення Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

В ISW розповіли, чи справді Росія наблизилася до захоплення Авдіївки

В ISW зазначили, що російські війська мають підтверджені успіхи в районі Авдіївки.

14 листопада 2023, 07:45
Поділіться публікацією:

13 листопада російські війська продовжили наступ у районі Авдіївки та підтвердили успіхи. Геолокаційні кадри, опубліковані 10 листопада, показують, що російські війська просунулися до східної околиці Степового (3 км на північ від Авдіївки). Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

В ISW розповіли, чи справді Росія наблизилася до захоплення Авдіївки

Авдіївка. Фото: із відкритих джерел

Американські аналітики зазначили, що Генштаб України повідомив, що російські війська здійснили невдалі атаки на південний схід і південь від Новокалинового (11 км на північний захід від Авдіївки), на схід від Первомайського (11 км на південний захід від Авдіївки) і Новобах. 13 км на північний схід від Авдіївки), а також поблизу Авдіївки та Північного (6 км на захід від Авдіївки).

Декілька російських військових блогерів стверджували, що тривають бої біля Авдіївського коксохімічного заводу та на півночі Авдіївки.

Інший російський військовий блогер стверджував, що українські війська контролюють щонайменше половину Авдіївського коксохімічного заводу і нібито повідомлення про захоплення заводу російськими військами є хибними.

Однак ISW не зауважує заяв Росії про те, що російські війська захопили Авдіївський коксохімічний завод.

Російські військові блогери також стверджували, що українські сили успішно контратакували та просунулися поблизу Авдіївки 13 листопада. За їхніми повідомленнями, українські сили просунулися до залізничної станції біля Степового та біля ресторану "Царське полювання" на південь від Авдіївки.

Інший російський військовий блогер стверджував, що українські сили невдало атакували поблизу Красногорівки (5 км на північ від Авдіївки).

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи реально зараз рухатися до мети про вихід на кордони 1991 року: як може змінитися війна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини