Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ISW оцінили ймовірність масованих ударів РФ: чому повторення жовтневих ударів не буде
commentss НОВИНИ Всі новини

В ISW оцінили ймовірність масованих ударів РФ: чому повторення жовтневих ударів не буде

У росіян суттєво скоротилися запаси високоточної зброї

11 листопада 2022, 09:34
Поділіться публікацією:

Враховуючи дефіцит високоточної зброї, Росії знадобиться досить тривалий час, щоб нагромадити необхідні ресурси для масованих атак по Україні. На це можуть піти кілька місяців, щоб повернутися до такої самої тактики ударів, які Росія використала у жовтні. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

В ISW оцінили ймовірність масованих ударів РФ: чому повторення жовтневих ударів не буде

Ракети. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики звертають увагу, що за останній місяць росіяни сильно виснажили свої запаси ракет. Тому для того, щоб знову повернутися до тих темпів атак на критичну інфраструктуру України, росіянам потрібно заповнити свої запаси ракет.

В ISW припускають, що Путін наголосив на ударах по критичній інфраструктурі України для того, щоб заробити додаткові політичні бали перед тим прошарком суспільства, який вимагає від Кремля максимально жорстокого покарання для українців.

Експерти вважають, що зниження темпів кампанії сприятиме відновленню критики Путіна. При цьому російські сили, ймовірно, збережуть здатність пошкоджувати найважливішу українську інфраструктуру, але навряд чи зможуть завдати вирішальної та довготривалої шкоди, зазначають у ISW.

Нагадаємо, що російські окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два ракетоносці, на озброєнні яких знаходяться 16 крилатих ракет типу "Калібр". Існує загроза атак.

Читайте на порталі "Коментарі" — Херсон стане не останньою великою перемогою у війні: у США заінтригували заявою.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Держдумі Росії вимагають покарання для України на тлі успішного настання ЗСУ у Херсонській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини