Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Херсоні чути вибухи: повідомляють про нові "прильоти" по Антонівському мосту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Херсоні чути вибухи: повідомляють про нові "прильоти" по Антонівському мосту (ВІДЕО)

Окупанти звітують, що у Херсоні нібито спрацьовує ППО

29 серпня 2022, 22:57
Поділіться публікацією:

29 серпня у Херсоні пролунало близько восьми вибухів. Повідомляють про нові "прильоти" по Антонівському мостові. Про це пишуть місцеві Телеграм-канали.

В Херсоні чути вибухи: повідомляють про нові "прильоти" по Антонівському мосту (ВІДЕО)

Антонівський міст (фото з відкритих джерел)

Очевидці знімають на відео кадри з Херсона, де видно дим, їх публікують місцеві пабліки. Пізніше з'явилася інформація про "прильоти" по Антонівському мостові.

 На одному із опублікованих відео видно момент влучання, а потім над мостом видно, як піднімається дим.

 У російських пропагандистських ресурсах повідомляють, що нібито над Херсоном працює ППО. А в ЗСУ удари по місту не коментують.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ звернулися до українців в окупації з важливим проханням. Українські захисники не завдають ударів по об'єктах інфраструктури і тим більше переймаються громадянським населенням. Проте Міноборони України звертається до мешканців окупованих територій, де йдуть запеклі бої з агресором з проханням – знайти укриття, щоб захистити себе та своїх близьких від можливих поранень. Гуменюк уточнила, що події можуть розгортатися дуже оперативно, і ситуація може змінюватися також динамічно. Тому кожен громадянин України, який перебуває на окупованій території, сам має вирішувати, де і як йому перечекати бойові дії, щоби не постраждати від зіткнень.

Також "Коментарі" писали про те, що ЗСУ показали, як нищать окупантів на Херсонському напрямкуУкраїнські захисники показали успішні удари по росіянам на Херсонському напрямку. Про вдалі удари по загарбниках рф на півдні України. На відео видно, що удари ЗСУ прийшлися по російським солдатам  в той час, коли вони пересувалися у своїх окопах.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василина

29 серпня 2022, 23:01

Гарні новини!


Новини