Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ГУР розповіли, чому посилилися ракетні удари по території України
commentss НОВИНИ Всі новини

В ГУР розповіли, чому посилилися ракетні удари по території України

В ГУР МО пояснили, чому росія атакує ракетами міста України

4 липня 2022, 09:40
Поділіться публікацією:

В червні окупанти посилили ракетні удари по українських населених пунктах — були обстріляні: Київ, Кременчук, Одеса, смт. Сергіївка, Дніпро, Миколаїв, Сарни, Очаків, Харків. Про посилення вогневих ударів розповів очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов в інтерв'ю РБК-Україна.

В ГУР розповіли, чому посилилися ракетні удари по території України

Обстріл в Очакові, фото ДСНС

За його словами, причиною зміни тактики ворога на полі бою є ротація в керівництві з боку росії. В командуванні військовими операціями на території України призначено нового командувача, що раніше керував повітряними силами, а тому він залучає до війни більше бомбардувальників та наказує здійснювати атаки ракетами.

Раніше ми писали, що в британській розвідці повідомили, що з початку червня відбулися кадрові перестановки серед російського військового командування. Було відсторонено від командування наступом кілька генералів. Усунено від обов'язків командувача повітряно-десантних військ генерала-полковника Андрія Сердюкова та командувача південною групою військ генерала армії Олександра Дворнікова.

Наразі назначено командувачем південної групи військ генерала-полковника Сергія Суровікіна, саме про нього говорить Буданов та додає, що російське командування розуміє, що ракетні удари будуть по цивільному населенню, але "їх це абсолютно влаштовує".

Як писав портал "Коментарі", в британській розвідці також наголошують, що навіть відступивши зі Зміїного росія продовжує блокувати порти Одеси. В той же час ворог обстрілює сільськогосподарські склади, термінали, руйнування росією сільськогосподарського сектора України поглиблює глобальну продовольчу кризу.

Також ми писали, що в Держдумі хочуть полегшити анексію українських територій. Депутати Держдуми внесли нову ініціативу щодо приєднання територій, незалежно від того, де ті розташовані. Експерти проаналізували ініціативи депутатів росії про анексію та прийняття до складу країни-агресора нових територій й пояснили, до чого це може призвести.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/spravdi
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини