Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ГУР розкрили інформацію, скільки РФ має «Цирконів», «Оніксів» ті інших смертоносних ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

В ГУР розкрили інформацію, скільки РФ має «Цирконів», «Оніксів» ті інших смертоносних ракет

Країна терорист ще має ракети, якими може обстрілювати Україну, повідомили в ГУР Міноборони на запит видання "Армія Inform". Зокрема, країна-терорист має 40 «Цирконів» та 400 «Оніксів»

1 травня 2024, 17:40
Поділіться публікацією:

В Головному управлінні розвідки Міноборони розкрили інформацію про те, скільки країна-терорист Росія станом на кінець квітня має ракет.

В ГУР розкрили інформацію, скільки РФ має «Цирконів», «Оніксів» ті інших смертоносних ракет

Російська ракета

Так, за інформацією розвідників, окупанти мають 40 гіперзвукових протикорабельних ракет 3М22 "Циркон". При цьому країна-агресор може виробляти до десяти таких ракет на місяць.

Також росіяни мають в запасі 400 крилатих ракет 3M55/3М55М "Онікс"/"Онікс-М". Такого класу ракети окупанти також можуть виробляти у кількості десять штук на місяць.

Окрім того, загарбники мають 27о крилатих ракет 3М-14 "Калібр". При цьому окупанти мають можливість виготовляти їх у кількості 30-40 штук на місяць.

Також росіяни ще мають 45 керованих авіаційних ракет Х-69. Виробляти такого типу ракети ворог може у кількості одна-три одиниці на місяць.

При цьому відомо, що Росія протягом останнього часу свідомо завдає ударів по житловим будинкам та цивільній інфраструктурі. Як вважає військовий експерт Петро Черник, таким чином окупанти свідомо хочуть знищити мирне населення України. Окрім того, експерт додав, що, на жаль, практично неможливо закрити на всі сто відсотків повітряний простір від ударів країни-терориста. На думку експерта, повітряний терор окупантів буде тривати і далі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти перейшли до терору Одеси. Зокрема, вони завдали удар по Трасі Здоровя, де прогулювалися мирні громадяни. Як результат, багато поранених та загиблих. При цьому в Верховній Раді вважають, що завдаючи таких ударів, окупанти переслідують кілька цілей. По-перше, вони хочуть зірвати курортний сезон в Одесі, щоб туди просто боялися їхати. По-друге, намагаються викликати паніку у місцевого населення, щоб воно вирішило тікати з міста.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини