Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ГУР назвали сильні сторони російської армії. Як вони впливають на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

В ГУР назвали сильні сторони російської армії. Як вони впливають на фронт

Російська армія має три сильних сторони, які впливають на ситуацію на фронті, повідомив в інтерв’ю Інтерфакс-Україна представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький, передає портал «Коментарі»

21 лютого 2024, 18:07
Поділіться публікацією:

Першою сильною стороною російської армії є надзвичайно потужний мобілізаційний ресурс, каже Вадим Скібіцький. Окрім того, він звернув увагу на те, що РФ має змогу фінансово мотивувати своїх громадян йти на війну, що дуже важливо для громадян, які живуть у так званих депресивних регіонах. Так, каже Скібіцький, російські військові мають високу зарплату, значну разову допомогу від держави та місцевої влади, а також різні пільги. А ще у РФ введено кримінальну відповідальність за ухилення від військового обліку, за дезертирство та за здачу в полон.

В ГУР назвали сильні сторони російської армії. Як вони впливають на фронт

Вадим Скібіцький

Другою сильною стороною є можливість РФ відводити свої війська на відпочинок та здійснювати перегрупування військ, каже Скібіцький.

“Для прикладу приведу Авдіївку. Вони знімали війська з Лиманського, Куп’янського напрямків і кидали на Авдіївку. Тобто росіяни можуть кидати резерви на найбільш критичні з їхньої точки зору напрямки”,
— підкреслив представник ГУР.

Третьою сильною стороною окупантів є авіація, яка постійно працює на лінії фронту і закидає позиції українських військових, наприклад, керованими авіабомбами.

"Це сильна сторона, яка на сьогоднішній день дуже суттєво впливає на поле бою, на ведення бойових дій",
— наголосив заступник начальника ГУР Міноборони.

Разом з тим Скібіцький додав, що у російської армії є також і слабкі сторони. Проте він відмовився їх називати, щоби загарбники не змогли працювати над їх виправленням.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку Вадима Скібіцького у росіян є план мінімум та план максимум по захопленню українських території перед виборами в РФ. За його словами, загарбники хотіли б як мінімум вийти на кордони Луганської області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини