Головна Новини Суспільство Війна з Росією Які території хочуть захопити росіяни до виборів Путіна. У ГУР назвали план мінімум і план максимум
commentss НОВИНИ Всі новини

Які території хочуть захопити росіяни до виборів Путіна. У ГУР назвали план мінімум і план максимум

Росіяни до президентських виборів, які мають відбутися у березні, хочуть захопити ряд територій, щоби показати електорату хоч якусь перемогу на фронті, про це в інтерв’ю Інтерфакс-Україна сказав представник ГУР Вадим Скібіцький

21 лютого 2024, 17:44
Поділіться публікацією:

Російській владі дуже потрібні хоч якісь перемоги на війні з Україною, щоби перед виборами "продати" їх електорату, розповідає Вадим Скібіцький.

Які території хочуть захопити росіяни до виборів Путіна. У ГУР назвали план мінімум і план максимум

Вадим Скібіцький

За його словами, загарбникам хотілось би утримати в окупації уже захоплені території у Запорізькій та Херсонській областях, а також вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

"До виборів конкретно вони хочуть вийти щонайменше на адмінкордони Луганської області. Мати хоч якийсь успіх, щось на кшталт Авдіївки, можливо, ще десь на якомусь напрямку"
, — розповів Скібіцький.

Також розвідник розповів, що окупанти принципово хочуть завоювати Куп'янськ та Лиман, щоб продемонструвати, що можуть повернути раніше відвойовані ЗСУ території.

"Бо це буде символічно. Це елемент, який буде дуже активно використовуватися в інформаційно-психологічних операціях, акціях, інформаційному просторі",
- сказав Скібіцький.

При цьому представник ГУР Міноборони підкреслив, що загарбники будуть продавати своєму електорату захоплення Авдіїївки, як "неймовірно велику стратегічну перемогу".

Нагадаємо, російський військовий Морозов повідомив, що Росія протягом чотирьох місяців у боях за Авдієвку втратила вбитими 16 000 своїх громадян. Ця інформація шокувала простих росіян, а керівництво збройних сил країни-агресора змусило Морозова видалити з соцмереж цю інформацію. Після цього російський окупант вчинив самогубство.

Окрім того, голова ГУР Міноборони Кирило Буданов заявив, що російським військам буде важко досягти своєї головної стратегічної мети – захоплення всіх східних територій Донецької та Луганської областей цього року. Росіяни не мають сил для цього.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини