Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Генштабі знайшли тисячі військових, які не воювали. Де їх задіяли
commentss НОВИНИ Всі новини

В Генштабі знайшли тисячі військових, які не воювали. Де їх задіяли

В Генштабі знайшли тисячі військових, які не приймали участь у бойових діях, відзначили в Генштабі ЗСУ. Їх відправили на фронт і таким чином забезпечили процес ротації військових

12 квітня 2024, 19:03
Поділіться публікацією:

В Генштабі ЗСУ повідомили про те, що продовжується ротація військових, які з початку повномасштабного вторгнення Росії виконують завдання на фронті. Там додали, що таку можливість віднайшли навіть попри те, що ворог продовжує здійснювати тиск на багатьох напрямках.

В Генштабі знайшли тисячі військових, які не воювали. Де їх задіяли

Війна в Україні

В Генштабі підкреслили, що рішення про ротацію змогли ухвалити після того, як була переглянута чисельність певних підрозділів, які не беруть участі у бойових діях.

"Вивільнені тисячі військовослужбовців були спрямовані до бойових частин. Цей процес триватиме і далі"
, — додали в Генштабі.

При цьому там підкреслили, що вживають комплекс заходів з метою посилення бригад, які продовжують виконувати бойові завдання на фронті.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку Міноборони та Генштабу зараз в Україні відсутні умови для того, щоб провести демобілізацію військових, оскільки Росія готується до чергового наступу ще до того ж переважає у чисельності. Саме тому, Міноборони та Генштаб звернулися до народних депутатів із проханням не включати норму про демобілізацію військових після 36 місяців служби на нулі. При цьому Верховній Раді доручили протягом восьми місяців розробити законопроєкт, який буде регулювати питання демобілізації та ротації.

Прикметно, що військові також розуміють, що проводити демобілізацію зараз – це невиправданий ризик, який може привести до втрати територій. Більше того, вони розповіли, щоб процес демобілізації став можливим, потрібно мобілізувати 100 тисяч військових, щоб доукомплектувати бригади, ще 100 тисяч потрібні для формування резерву і 150 тисяч, щоб замінити військових на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини