Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Естонії заявили, що Росії для нападу на НАТО потрібні чотири фактори
commentss НОВИНИ Всі новини

В Естонії заявили, що Росії для нападу на НАТО потрібні чотири фактори

Естонія вважає, що для нападу на НАТО росіянам потрібно вивести з України 300 тисяч солдатів

24 січня 2024, 15:45
Поділіться публікацією:

У разі нападу на НАТО росіянам слід вивести з України близько 300 тисяч солдатів. Крім того, знадобиться час на відновлення. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу ETV розповів командувач Силами оборони Естонії Мартін Херем.

В Естонії заявили, що Росії для нападу на НАТО потрібні чотири фактори

Командувач силами оборони Естонії Мартін Херем. Фото: із відкритих джерел

Командувач Силами оборони Естонії зазначив, що Росії для нападу на одну з країн НАТО потрібно щонайменше чотири фактори.

"По-перше, Росія має вийти з війни з Україною, тобто вивести основну частину своїх сил, наприклад, 300 000 із 400 000 військовослужбовців", — заявив він.

Також потрібен час на відновлення військ. На думку Херема, на це потрібно близько року.

"По-третє, навіть, якщо вона відновиться через рік, навіть якщо Україна вийде з війни, у світі має статися щось значне – суперпандемія, повний крах економіки, війна на Тайвані, на Балканах. У такому разі ми маємо бути дуже пильні" , — додав командувач.

Четвертий фактор, як зазначив офіцер, країнам НАТО слід підготуватись до можливих загроз.

Зазначимо, останніми тижнями все більше європейських лідерів заявляють про зростання загрози нападу Росії на країни НАТО. Представники Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що Росія проводить інформаційну операцію, щоб представити оборонні навчання НАТО Steadfast Defender 2024 (які є відповіддю на агресію РФ проти України та російські загрози на адресу членів НАТО) як провокаційні. А міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус, як і багато європейських політиків і чиновників останнім часом, говорить про те, що одного разу Росія може напасти на країну НАТО. Наскільки великі такі ризики? Які варіанти розвитку ситуації? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — час спливає: у НАТО публічно закликали готуватися до війни з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 січня 2024, 16:29

Куди поділась твердження нацистської пропаганди Геббельса Портнікова Соловйова про те, що Путін насмілився напасти на Україну тому що та позбулась ядрёної зброї? Зараз наявність у НАТО ядрёної зброї не є перешкодою? Чи юдейці випустили нову пропагандистську методичку? Поки світ божеволіє від шахрайської нацистської пропаганди Божого народу - юдейці багатіють!


Новини